Érthetetlen: eltávolította a Patrióták Európáért frakció megalakulásáról szóló cikkünket a Facebook
Az egyébként teljesen tárgyilagos írást a Meta félrevezetőnek ítélte meg
Érthetetlen: eltávolította a Patrióták Európáért frakció megalakulásáról szóló cikkünket a Facebook

Facebook/Hetek

2024. 07. 09.
Nem először történik, mégis újra is újra megdöbbentő: ismét eltávolított a Hetek oldaláról egy, a Patrióták Európáért európai parlamenti frakció megalakulásáról közzétett, tárgyilagos cikket, melyben megemlítettük, hogy a francia Nemzeti Tömörülés elnöke, Jordan Bardella vezeti majd.

Korábban már a Magyar Péter nevét viselő posztok is eltávolításra kerültek érthetetlen okoknál fogva, ezúttal pedig egy Jordan Bardella nevével közzétett cikk tűnt el a felületünkről.

A Facebook a következő indoklást fűzte a törléshez:

"Úgy tűnik, megpróbáltál másokat félrevezetve kedveléseket, követéseket, megosztásokat vagy videómegtekintéseket szerezni.

Ez nem felel meg a kéretlen tartalmakkal kapcsolatos közösségi alapelveinknek."

.

A szóban forgó cikket, mely a "Rendkívüli: 84 képviselővel, újabb három párt csatlakozásával, megalakult a Patrióták Európáért frakció" címet viseli, olvasóink sem tudták megosztani tiltás nélkül, sőt, volt akinek francia nyelven magyarázta meg a rendszer, miért is "problémás" az írás. 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!