Digitális kisfilmmel jelentkezik idén az Élet Menete vagonkiállítása
A holokauszt történetét bemutató virtuális tárlaton Törőcsik Franciska kalauzol végig
Digitális kisfilmmel jelentkezik idén az Élet Menete vagonkiállítása

Forrsá: Youtube/March of the Living Hungary

2021. 04. 12.
Az Élet Menete Alapítvány egyik legnépszerűbb tárlata, az utazó vagonkiállítás, mellyel évek óta járják az országot, a koronavírus járvány kitörése óta nem tudja betölteni célkitűzését, hogy minél több embernek mutassa be a magyar zsidóság és a holokauszt történetét. A szervezők most különleges megoldást találtak a problémára.

Úgy döntöttek, hogy elkészítik a Vagonkiállítás digitális verzióját, egy kisfilmet, amelyen Törőcsik Franciska színésznő kalauzolja végig a nézőket az egyedülálló tárlaton.

A Vagonkiállítás eredeti anyagainak segítségével, archív fotókkal, animációkkal, a túlélők tárgyi emlékeivel érthetően és mégis érzékenyen beszéli el az emberiség történelmének ezt a sötét időszakát.

A videó április 16-án 18 órától lesz elérhető a YouTube-on:

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!