Cukiságból harapás: távozniuk kell a Fehér Házból Biden kutyáinak
Major és Champ hazaköltöznek Delaware-be
Cukiságból harapás: távozniuk kell a Fehér Házból Biden kutyáinak

Forrás: Youtube / Global News

2021. 03. 09.
Joe Biden amerikai elnök mindkét kutyáját, Majort és Champet is visszaküldik a család birtokára. Mint utóbb kiderült, az egyik németjuhász, Major sokszor morgott az elnöki személyzet tagjaira, majd egyszer meg is harapott valakit a Fehér Házban, számolt be a CNN.

Úgy tűnik elég komoly lehetett a helyzet, mert emiatt mindkét kutyának mennie kellett. 

Pedig nem tűnt úgy, hogy bármi baj származhatna a kutyák Fehér Házba költözéséből, legalábbis a médiaszereplések során is a kutyák cukiságára hívták fel a figyelmet, mintsem a velük felmerülhető problémákra.

Pár hete meg is írtuk, hogy milyen furcsa, hogy a főáramú tengerentúli média ennyit foglalkozik az elnöki család életének minden mozzanatával, sokszor olyan formában, amire "a kommunista filmhíradók készítői is elégedetten csettintenének".

Az ügy kirobbanása óta kiderült, hogy a hároméves Major rendszeresen rámorgott és ugatott az elnöki személyzet tagjaira, a másik hazaküldött ebről csak annyit árultak el, hogy már nagyon öreg, 13 éves.

A kutyák mindössze másfél hónapot laktak a Fehér Házban.

(CNN/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!