Csak Hadházy és Novák Előd szavazott nemmel az Izrael melletti kiállásról szóló voksoláson
Csak Hadházy és Novák Előd szavazott nemmel az Izrael melletti kiállásról szóló voksoláson

Facebook/Novák Előd; Facebook/Hadházy Ákos

2023. 10. 25.
Az Országgyűlés elfogadta a terrorizmus elítéléséről és az áldozatok melletti kiállásról szóló politikai nyilatkozatot.

A nyilatkozatot 168 igen, 2 nem, és 4 tartózkodás mellett elfogadta a magyar parlament. A Momentum nem vett részt a szavazáson.

A két „nem” szavazatot Hadházy Ákos és Novák Előd adta le.

Hadházy előzetesen jelezte, hogy nemmel fog szavazni, amit többek között azzal magyarázott, hogy szerinte "a politikai nyilatkozat olyanokkal ijesztgeti a magyarokat, hogy az Európába ellenőrzés nélkül, nagy számban beengedett migránsok közt ott vannak a Hamasz és más terrorszervezetek megbízottjai, illetve a Fidesz az Izraelben történt tragédiát arra is, hogy folytassa a hadakozást Brüsszellel.

Novák előd az alábbi Facebook-posztjában kifogásolta a szavazást:

(Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!