Bear Grylls megkeresztelkedett a Jordánban
„Mindig is az volt az álmom, hogy bemehessek abba a vízbe, amelyben Keresztelő János is megkeresztelte Jézust” - írta
Bear Grylls megkeresztelkedett  a Jordánban

Facebook/Bear Grylls

2023. 10. 02.
Bear Grylls Izraelbe utazott és megkeresztelkedett a Jordánban. A népszerű túlélő kalandor erről Facebookon tett közzé bejegyzést.

„Mindig is az volt az álmom, hogy bemehessek abba a vízbe, amelyben a hősöm, Keresztelő János is megkeresztelte Jézust” – írja posztjában a televíziós sztár.

„Olyan csodálatos ez a történet, és úgy tűnik, bárhol járt Jézus, ott újjászületés, új élet, és új látomás követte. Lukács (a Bibliában) valószínűleg egy szíriai orvos volt, mielőtt találkozott volna Jézussal. Ő megbízható, (egyben) megrendítő beszámolót írt (Jézus) életéről” – fogalmazott.

(Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!