Aktív pihenés és személyes ajándék – egyszerre (x)
Aktív pihenés és személyes ajándék – egyszerre (x)

www.vidamfesto.hu

2021. 11. 25.
Már nem elképzelhetetlen, hogy a világ legszebb festményeit – vagy akár egy meghitt családi fotót – vászonra fessünk otthonunkban, szinte hibátlanul. Mindenféle előzetes művészeti tehetség vagy tapasztalat nélkül!

Ez egy PR cikk

Közhely, de nagyon is igaz – felgyorsult világban élünk, a kikapcsolódás, pihenés egyre nehezebb. Már nem csak természetes igény, hanem külön feladat, amire figyelnünk kell, hogy ne sodorjon el a minket érő sok stressz.

Számos módja van az aktív pihenésnek és szórakozásnak, ami jótékony egészségügyi hatásai mellett valami színt is visz a mindennapokba. Erre pedig – szó szerint is – lehetőségünk van olyan kreatív és egyedi alkotások készítésével, amiket a Vidám Festő weboldal kínál.

Nem csak gyerekeknek való színezők és kifestők kaphatók itt – persze ilyenekből is számtalan lehetőség közül lehet választani – hanem felnőttek részére, komoly figyelmet és időt igénylő darabok is. A kínálat változatos és tömérdek, mindenki biztosan megtalálja a saját ízléséhez és képességeihez illő számos festőt.

Számok és színek, amik tökéletessé teszik a festményt

De mi is az a számos festő? Gyerekkorunkból talán még emlékszünk arra, hogy remek kikapcsolódás volt rajzfilm hősöket vagy más alakokat kifestő könyvekben beszínezgetni. A számos festő annyiban több, hogy egy festmény a klasszikus kifestőhöz hasonlóan körvonalazva van, és az ily módon kialakult területeket beszámozzák, nekünk pedig azokat az azonos számozású festékkel kell kifestenünk. Ennek a megoldásnak a segítségével minden előzetes képzettség vagy tapasztalat nélkül gyönyörű képeket lehet alkotni.

Kikapcsolódás és ajándék egyben

A Vidám Festő csodaszép festményeket kínál ilyen módon „saját elkészítésre”: egy speciális eljárással még saját fényképeinket is számozott felületekre tudják bontani és a vászontól a festékkészleten keresztül az ecsetig mindent elküldenek. Így tényleg bárki képes lenyűgöző alkotások készítésére miközben pihentető, stresszoldó kikapcsolódásban lehet része. Ajándék ez annak, aki a festményt elkészíti és annak, aki a kész művet majd a falára teszi, hiszen tudja, hogy olyan ajándékot kapott, amiben a másik fél szíve-lelke és persze saját keze munkája is benne van.

Az ünnepek közeledtével ez nagyon érdekes és kreatív ötlet ahhoz, hogy egyedi, személyes, saját kezűleg készített ajándékok kerüljenek a karácsonyfa alá. A számtalan pozitív visszajelzés szerint (és sok visszatérő vásárló tapasztalata is ezt mutatja) nagyszerű lehetőség ez az aktív pihenésre. Így ajándék ez nem csak másoknak, hanem önmagunknak is: ragadjunk ecsetet, és merüljünk el a színek, a kreativitás és az alkotás világában!

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!