A Kreml elismerését fejezte ki Magyarország felé, hogy „szuverén pozíciót” foglalt el az EU-n belül
Moszkva figyelemmel kíséri a hazánk körüli fejleményeket
A Kreml elismerését fejezte ki Magyarország felé, hogy „szuverén pozíciót” foglalt el az EU-n belül

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2022. 09. 19.
A Kreml hétfőn közölte, hogy üdvözli azt, hogy Magyarország számos kérdésben „szuverén pozíciót” foglalt el az Európai Unión belül. Mint a szóvivő mondta, figyelemmel kísérik a további fejleményeket.

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője a sajtó előtt tartott konferenciabeszélgetésen elmondta, hogy Oroszország figyelemmel kíséri a Magyarországgal kapcsolatos fejleményeket azóta, hogy az EU Bizottsága a hétvégén javasolta, hogy függesszék fel a támogatások egy részét a magyarországi korrupció miatt.

Peszkov elismerte a magyar szuverenitás érdekében tett lépéseket. Üdvözölte, hogy hazánk számos kérdésben „szuverén pozíciót” foglalt el az Unión belül.

(Reuters/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!