Kedves Olvasó!
Kedves Olvasó!

2020. 06. 16.
Huszonhárom éves fennállásának talán legnagyobb projektjébe fogott bele a Hetek szerkesztősége a most indult hetek.hu-val. Célunk nem kevesebb, mint hogy az elmúlt időszakban a nyomtatott hetilapban már megszokott minőséggel és alapossággal, ezentúl a nagyobb ívű folyamatok mellett a napi aktualitásokat, eseményeket, valamint az elmúlt évtizedek archív anyagait is feldolgozzuk. Hír- és véleményportálunk számos újdonsággal is szolgál, ezeket szeretném most röviden bemutatni Önöknek. 

Napi frissülő tartalmak

A lap történetének egyik nagy mérföldköve, hogy hosszú idő után mostantól napi frissülésű online tartalmakat is gyártunk olvasóink számára. Ezek között találhatnak majd rövid híreket, karcos publicisztikákat és komolyabb elemzéseket is. Közösségi felületeink tartalmait is el tudják érni itt a látogatók: kisfilmjeink és podcastjaink szabadon megtekinthetők a felületen.
A böngészést segíti, hogy az oldal fejlécében nem csak az aloldalak szerint szűrhetőek a tartalmak, hanem az éppen aktuális eseményekre reflektáló kiemelt címkék is összegyűjtik az összes kapcsolódó cikkünket, valamint szerzőkre bontva is áttekinthetőek az írások.

Egy új univerzum felfedezése

A Hetek 23 éves fennállása alatt rengeteg értékes írás, tanulmány és kutatás született, ami az új hetek.hu elindulásával végre méltó tálalást, kiegészítést és formát nyer. Online előfizetőink számára a több mint 31 ezer cikket magába foglaló archívumunk egésze hozzáférhetővé válik, amelyből egy szerkesztőségi válogatás során folyamatosan újabb és újabb tartalmak nyernek új külsőt. 
A főoldalon található Hetek Univerzum dobozban a látogatók a szerkesztőség által kiajánlott, ingyenesen elérhető archív cikkeit olvashatják. 

Hetilapot olvasni online

A hetek.hu-t böngészve a látogatók olyan tartalmakkal is találkozhatnak, amelyeket csak előfizetést követően tudnak majd elolvasni. A fentebb említett archív cikkeken túl online előfizetőink most hozzáférhetnek az aktuális hetilapjaink tartalmaihoz is, amelyeket bármilyen eszközön el tudnak majd olvasni a bejelentkezést követően. Ezeket a főoldalon egy hetilap fejléc különbözteti meg a teljes terjedelmében hozzáférhető online tartalmainktól.

A fizetési opciók között ezúttal már a bankkártyás fizetést is választhatják a kedves olvasók, amellyel a fizetős tartalmaink azonnal elérhetővé válnak, a hetilap cikkeit még a nyomtatott lap megjelenése előtt, már csütörtökön „kézbe vehetik”.

Kellemes olvasgatást, jó egészséget kívánunk!

Kulifai Máté
lapszerkesztő
 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!