hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Belehallgatna Zuckerberg telefonbeszélgetéseibe?
Clubhouse: mindent a fülnek
Belehallgatna Zuckerberg telefonbeszélgetéseibe?

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2021. 04. 28.
Elon Musk, Oprah Winfrey, Mark Zuckerberg – ki ne szeretne kötetlenül beszédbe elegyedni velük, vagy meghallgatni, miről beszélgetnek a barátaikkal? Ezt és még többet kínál a feltörekvő Clubhouse közösségi média app, ami ötvözi a tradicionális rádió és a podcast világát a konferenciák interaktív előadásaival.

Az élmény olyan, mintha belehallgatnánk mások telefonhívásaiba vagy beszélgetéseibe, és akár közbe is szólhatnánk. Az applikációban nincsenek hagyományos hírfolyamok, szöveges posztok, hírek, képek, de még videók sem. Itt kizárólag a hangé a főszerep. 

Az alkalmazás az elmúlt hónapokban került a figyelem középpontjába, miután Elon Musk, a világ egyik leggazdagabb embere megjelent a platformon és csevegésbe kezdett a virtuális szobájába beözönlő több ezer emberrel. Ezzel a lépésével hirtelen felhívta emberek millióinak a figyelmét ennek az újszülött platformnak a létezésére. 

Muskot nemcsak többmilliónyi hűséges rajongója követte, hanem olyan emberek, mint Bill Gates, Mark Zuckerberg és még sok más milliárdos vállalkozó, befektető, valamint olyan hírességek is, mint Oprah Winfrey, Drake vagy Ashton Kutcher. 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!