hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Okkult háború” Érpatakon
A Jobbik figyelmébe ajánlott modell

2015. 04. 30.
Az elmúlt napokban vihart kavart az Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester által publikált videó, amelyen egy Oroszt korábban ittasan szidalmazó férfi kér bocsánatot a polgármestertől. A videó háborút robbantott ki a konzervatív publicista Stumpf András és Orosz között, aminek vége az lett, hogy a polgármester feljelentette a Mandiner főmunkatársát. De vajon mi az az „érpataki modell”, amelynek országos alkalmazását Orosz korábban a Jobbik figyelmébe ajánlotta?

Egy középkorú, elszomorító állapotban lévő férfi esdekel bocsánatért az érpataki polgármesteri hivatalban, amiért korábban ittasan kritizálta Orosz Mihály Zoltánt, a település első emberét. Orosz „nagylelkűséget” mutatva megbocsátott; az eseményről készült több mint négyperces videó pedig nagyjából két héttel publikálása után komoly vihart kavart. A konzervatív Mandiner főmunkatársa, Stumpf András reagált is rá a Facebookon:

„Ritkán fordul meg a fejemben, hogy szabadcsapatot szervezek, annak élén elmegyek Érpatakra, megfogjuk ezt az Orosz Mihály Zoltánt és videóra vesszük, amint kényszerűen nyalogatja sárcsimbókos csizmám talpát, majd esdekelve bocsánatot kér, amiért nem elég gyorsan zabálta le róla a friss lós**rt, én nagylelkűen persze megbocsátok, valagba rúgom, hogy most már mehet, takarodó, aztán kiteszem a Youtube-ra az egészet. Most megfordult.”

Tyirityán Zsolt barátom és betyárserege

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!