hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Elhozza-e Tapolca a centrális erőtér végét?
Emelik a tétet

2015. 04. 09.
A veszprémi időközi országgyűlési választáson a kétharmadot bukta el a Fidesz, a vasárnapi tapolcai választás pedig a centrális erőteret rengetheti meg, persze csak akkor, ha nem használ a kormánypárt utolsó napokban bevetett csodafegyvere, azaz Orbán Viktor személyes jelenléte.

A Fidesz egy volt ajkai pedagógust, a szocialisták egy négy évtizede a város alumínium­iparában dolgozó szakszervezeti vezetőt, a Jobbik egy évtizedekig a tapolcai kórházban ápolóként, majd szintén szakszervezeti vezetőként ténykedő

jelöltet indít a vasárnapi tapolcai időközi országgyűlési képviselőválasztáson (a jelöltekről lásd keretes írásunkat). A tét látszólag kisebb, mint februárban Veszprémben volt: a Fidesz–KDNP kétharmada a múlté, és ezen egy esetleges tapolcai Fidesz-győzelem sem változtat. A februári és márciusi közvélemény-kutatások alapján ugyanakkor Tapolca tétje mégis megnőtt.

Közel egy éve a Jobbik a legnagyobb ellenzéki párt

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!