hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Bede Márton, a stigmatizáló

2015. 02. 06.
„A Hitgyüli Simicska Lajosban látja a demokrácia megmentőjét. A szekta/karizmatikus keresztény egyház/üzleti vállalkozás médiabirodalmának egyik tagja, az ATV egy másikra, a Hetekre hivatkozva arról ír, hogy a „Louis”-ként és „Szörnyeteg Lajos”-ként is ismert oligarcha a jobbikosodástól szeretné megvédeni a Fideszt”.

A fenti gondolatmenet nem az Amerikai Népszavában, még csak nem is a kurucinfón jelent meg: Bede Márton szellemi terméke a 444.hu-n.

Mi történt? Bede Márton elolvasta a Hetek cikkajánlóját az atv.hu-n, majd 1034 leütéses cikkében megpróbálta kiadni magából a felgyűlt indulatot, és földbe döngölni a Heteket, az ATV-t és a Hit Gyülekezetét.

Mielőtt végigvennénk Bede főbb állításait, idézzük fel, miről szólt Újraosztás című cikkünk (Hetek, 2015. január 23.), illetve az ahhoz készült cikkajánló.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!