hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Orgia a Gellért fürdőben
Luxusszenny – Budapest másik arca

2011. 05. 26.
„Prostituáltak és baldachinos ágyak szabad felhasználásra: a Hamburg-Mannheimer Biztosító 2007-ben a budapesti Gellért fürdőben látta vendégül legsikeresebb munkatársait egy frissítő szexpartira" - adta hírül a tekintélyes német lap, a Spiegel online változata. Az eset távolról sem egyedülálló: Budapest a prostitúció és a pornóipar egyik európai fővárosa.

A Hamburg-Mannheimer Biztosító szóvivője megerősítette a Spie­gel állításait: „2007 júniusában jutalomutat szerveztek Budapestre. Kutatásaink során kiderült, hogy egy esti rendezvényen körülbelül húsz prostituált vett részt" - nyilatkozta a szóvivő. Az atv.hu megkeresésére a Gellért Fürdőt felügyelő Budapesti Gyógyfürdők és Hévizei Zrt. hivatalos nyilatkozatban reagált. Eszerint „a jelenlegi vezetőségnek nincs és nem volt tudomása arról, hogy a Gellért fürdőben orgiával egybekötött rendezvény lett volna".

Másnapra kiderült, a cég mintegy nyolcvanmillió forintot áldozott a munkatársak budapesti kirándulására, és - ilyen a német precizitás - arra is felhívta figyelmüket, hogy adóbevallásukban tüntessék fel a természetbeni juttatás értékét.

„Budapest nemcsak a prostitúció, hanem a pornóipar fővárosa is" - összegezte ismereteit lapunk megkeresésére egy - neve elhallgatását kérő - riporter, aki több könyvet is megjelentetett a témában. Forrásunk szerint a prostituáltak alapvetően három kategóriába sorolhatók. Az elsőbe az országút szélén álló lányok tartoznak, akik néha maguk is meglepődnek, miféle jól szituált, gazdag üzletemberek állnak meg mellettük. A következő szintet a pesti masszázs­szalonok alkalmazottai jelentik. Ezeken a helyeken szintén megfordulnak a felső tízezer tagjai és persze jól szituált külföldiek is, ám jóval gyakoribb vendégek a fiatal üzletemberek. Nekik se idejük, se energiájuk nincs rá, hogy normális kapcsolatot építsenek ki. Isznak, kábítószereznek, majd négyen-öten megjelennek valamelyik masszázsszalonban, és kitombolják magukat. A tombolást esetükben nem úgy kell érteni, hogy dzsentri módon üvegpoharat hajítanak a tükörbe, hanem mondjuk összehányják a mellékhelyiséget, és olyan ordenáré módon viselkednek, ami még ezeknek a lányoknak is sok - osztotta meg a könyvírás során szerzett információit forrásunk.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!