hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Toroczkai vs. Rafael
A bíróságon folytatódik az enyingi összecsapás

2010. 06. 26.
Jelentéktelen ügy, mondhatnánk arra a tavaly februári csoportos garázdaságra, melynek a héten kezdődött el a bírósági tárgyalása. Csakhogy mind a vádlottak, mind a sértettek között olyan személyek szerepelnek, akik garantálják a további izgalmakat, közös történetük pedig több érdekes kérdést is felvet.

2010. június 22. Zselézett hajú kigyúrt férfiak ülnek a Fejér Megyei Bíróság földszinti tárgyalótermében. A tíz vádlott közül hármat vezetőszáron tartanak a büntetés-végrehajtás munkatársai: ők - lévén előzetes letartóztatásban vannak - valamelyik fegyintézetből érkeztek a tárgyalásra.

2009. február 14-én 7 embert vett őrizetbe a rendőrség az enyingi Agip benzinkútnál, miután kólásüvegekkel és székekkel rátámadtak egy másik társaság autóira.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy az este folyamán 6-7 gépkocsival érkezett egy társaság a töltőállomásra. Rövid idő múlva arra lettek figyelmesek, hogy több autó is befut a benzinkúthoz, majd - mint elmondták - az újonnan érkezett ismeretlenek „támadólag léptek fel velük szemben, ezért ők védekezni kezdtek".

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!