hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Dráma Vecsésen

2009. 08. 16.
Hétfő este garázsában felakasztotta magát Skribek Zoltán, a vecsési önkormányzat egyik fideszes képviselője.  Bár az öngyilkossági kísérletet a képviselő felesége megakadályoz­ta, elképzelhető, hogy Skribek Zoltán élete végéig béna marad. A fideszes képviselőt mesterséges kómában tartják, nyakcsigolyájánál a gerincvelő elszakadt, és az is elképzelhető, hogy az agya hosszú ideig megfelelő oxigénellátás nélkül maradt.Skribek két évvel ezelőtt Gyurcsány Ferenc és Kóka János élve eltemetésének ötletével hívta fel magára a figyelmet. A képviselő roppant viccesnek találta az autóbalesetben megsérült, majd élve elhantolt politikusok fikcióját.„A választások után nagy fekete autó indul vidékre kampánykörútra, benne Gyurcsány Ferenccel és a kor­mány négy másik politikusával. Egyszer csak az autó nagy sebességgel nekicsapódik egy fának. Rendőrök, mentők, tűzoltók azonnal a helyszínre sietnek, de csak a totálkárosra tört autót találják, a politikusoknak hűlt helye. A közelben azonban meglátják a parasztbácsit, aki hatalmas földhalom mellett támaszkodik ásójára. Megkérdezik tőle:– Bátyám, látta a balesetet?– Láttam én.– S hová lettek a politikusok?– Elástam őket.– Meghaltak?– De meg ám.– S egy sem maradt életben?– Hát, Gyurcsány és az a másik, Kóka azt mondta, hogy ő még él. De én ezeknek már semmit el nem hiszek!"  – idézte annak idején a Hírszerző a Vecsési Polgári Lap 2006 júliusi számát. A vicc közléséről a kiadvány felelős szerkesztője, Skribek Zoltán azt nyilatkozta: nem talált benne kivetnivalót.Szintén fideszes képviselőtársa, Tábori Ferenc a Hetek kérdésére el­mondta, a negyvenegy éves Skribeknek ez már a negyedik önkormányzati ciklusa volt, még huszonévesen került bele a helyi politikába. „Dinamikus, sportos személynek ismertem meg, aki a közéletben is rendkívül aktív volt” – mondta  a képviselő, aki azon­ban elképzelni sem tudja, mi állhatott az öngyilkossági kísérlet hátterében. Mint mondta, a háromgyermekes családapa a magánéletét illetően meglehetősen zárkózott volt. (atv.hu-hetek)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!