hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hét eseményei

2007. 04. 04.
Újra alakulnak

Törvénysértő volt, ezért meg kell ismételni az Országos Cigány Önkormányzat alakuló ülését. A botrány azért tört ki, mert a Magyarországi Cigányszervezetek Fóruma (MCF) a Lungo Drom képviselőjét, Kozák Jánost jelölte elnöknek Farkas Flóriánnal szemben, majd erőszakkal, kiabálások kíséretében átültették a jelöltet soraikba. A Lungo Drom üdvözli, az MCF választási szövetsége szakértőkkel elemezteti a döntést.

Nincs több parádé

Terézváros polgármestere akár jogi eszközökkel is meg fogja akadályozni az idei Budapest Parádé megrendezését, mivel a tavalyi „katasztrofálisra sikerült” és jelentős anyagi károkat okozott a kerületnek. A szponzoroktól származó bevételek hiányában a szervezők idén csak a Bónusz fesztivált rendeznék meg a Népstadion Kertben.

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetést követően belépéssel eléri.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!