hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Sólyom a díszpáholyban

2006. 08. 01.
Az államfo, saját kérésére, ezentúl nem a patkóban, hanem a díszpáholyban fog a Parlamentben helyet foglalni. Ha valaha is felszólal, a pulpitusról beszél majd. Az SZDSZ a magyar demokrácia hagyományaival való szakításként fogta fel a köztársasági elnök döntését. Szerintük a változás azt jeleníti meg, hogy a parlament által választott köztársasági elnök mintegy külso szemléloként és nem a hatalmi ágak részeként vesz részt az ország közéletében.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!