hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Jókor lőtt a biztonsági őr

2006. 07. 04.
Jogszerűen használta fegyverét az a biztonsági őr, aki rálőtt egy kőbányai bankfiók kirablásával próbálkozó férfira, és életveszélyesen megsebesítette - közölte a rendőrség. A 37 éves tápiószecsői férfi június 16-án hitelügyintézés ürügyén lépett a főváros X. kerületében lévő bankfiókba, majd pár perc elteltével egy nagyméretű tőrkéssel a kezében magához szorította a női alkalmazottat, és a bevételt követelte. A bankfiók biztonsági őre ekkor több célzott lövést adott le a támadóra, melynek következtében a férfi életveszélyes sérülést szenvedett, de a lövés során az alkalmazottat is találat érte. A Fővárosi Főügyészség vizsgálata megállapította, hogy a bank 37 éves biztonsági őre jogszerűen, a vonatkozó előírásoknak megfelelően használta fegyverét.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!