hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Gyurcsány jön

2004. 09. 27.
A héten Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelölt tájékoztatta Mádl Ferenc köztársasági elnököt a Sándor-palotában az új kormányprogramról, illetve "határozott igennel" felelt az államfő azon kérdésére, hogy ha őt jelöli kormányfőnek, elvállalja-e. A menetrend a következő: az államfő szeptember 27-én tesz javaslatot a miniszterelnök személyére, szeptember 29-én vitatja meg a parlament a kormányprogramot, s még aznap – vélhetően esete – szavaz róla, és egyúttal a miniszterelnök személyéről is dönt. Az új – vagy a "régi", hiszen vélhetően nem sok kormánytagot "cserél le" az új kormányfő – miniszterek a bizottsági meghallgatásukat követően október 4-én teszik le hivatali esküjüket.
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!