hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Szabó Albert visszajön

1999. 12. 11.
"Szabó Albert, a Magyar Népjóléti Szövetség (MNSZ) vezetője elhagyta az országot" – jelentette meg a hírt a Magyar Távirati Iroda azon alkalomból, hogy a polgári titkosszolgálatokat felügyelő, tárca nélküli miniszter hivatalvezetője, Szabó Gábor a Népszabadság egyik cikkére reagálva megerősítette a fenti hírt. A Népszabadság cikke azonban Borókai Gábor sajtószóvivő alábbi nyilatkozatával vált érdekessé: "A kormány sikere, hogy a szélsőséges elemek nem érzik jól magukat Magyarországon, ezért külföldre távoznak." Sárosi Viktor, az MNSZ elnökhelyettese azonban munkatársunknak úgy nyilatkozott, hogy a szóvivő nyilatkozata kicsit elhamarkodottra sikerült. Szabó ugyanis nem letelepedni kíván Ausztráliában, hanem olyan kiküldetésben van, amelynek során politikai és financiális jelleg? kapcsolatokat igyekszik kiépíteni vállalkozókkal és a hungarista mozgalom ottani tagjaival. Ezután az USA-ba készül, és a New Order képviselőivel kívánja felvenni a kapcsolatot. Lapunkhoz is eljuttatott tiltakozásában Sárosi többek között így fogalmazott: "A híresztelések ellen szól, hogy Szabó Albert részletes utasításokkal látta el a szövetség vezetőségét arra vonatkozólag, hogy mit kell tennünk, amíg ő kiküldetésben tartózkodik. Tevékenységünket tehát tovább folytatjuk."
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!