hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Első fokon Demszkyék nyertek

1999. 04. 10.
A Fővárosi Bíróság a 4-es metró perében első fokú ítéletében a fővárosnak adott igazat. Mint ismeretes, a főváros azután fordult a bírósághoz, miután a kormány egyoldalúan felmondta a 4-es metró építésével kapcsolatos szerződést. Demszky Gábor főpolgármester szerint az államnak nem kellene fellebbeznie, mivel nem tud új jogi érvet felsorakoztatni. Hangsúlyozta továbbá azt is, hogy a főváros vezetése továbbra is kész a megegyezésre minden vitás kérdésben. A főpolgármester elképzelhetetlennek tart egy olyan helyzetet, amikor a kormány nem a jogerős bírósági ítélet szerint jár el. Ez ugyanis megkérdőjelezné a jogállamiságot. Lapzártánkig a kormány nem nyilatkozott az ügyben. (Hetek)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!