hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Álaláírások és lopott útlevél

Az augusztus 17-én elrendelt feljelentés-kiegészítés folytán a BRFK gazdaságvédelmi osztályának munkatársai megállapították, hogy egyes Fideszhez közel álló cégek iratain nem az igazi Josip Tot aláírása szerepel, ezért okirat-hamisítás alapos gyanújával, ismeretlen tettes ellen elrendelték a nyomozást. A jelenlegi információk alapján úgy tűnik, az elkövetők cselekménye több tényállást is megvalósít. A lopott útlevél felhasználása a közokirattal való visszaélés kategóriájába sorolható. Josip Tot nevének aláhamisítása pedig, mivel a társasági szerződés magánokiratnak minősül, magánokirat-hamisításnak minősülhet, ami csak akkor bűncselekmény, ha az okmányt felhasználják. A rendőrség egyébként nem kíván a politikai harc szereplőjévé válni, ezért kizárólag tényeket fognak majd közölni – tudtuk meg a BRFK sajtóosztályától. (P.I.)

Tovább olvasná? Hetilap tartalmainkat előfizetéssel vagy belépéssel tudja elérni.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!