hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Több információt kér az Fkgp

1998. 08. 15.
A Független Kisgazdapárt a koalíció pártjai közötti jobb információáramlást szorgalmazza, és fontosnak tartja, hogy a kormányzati döntésekben az illetékes tárcáknak is "meghatározó szavuk" legyen. Erről Turi-Kovács Béla frakcióvezető-helyettes és Lányi Zsolt, a párt alelnöke beszélt a kisgazdák országgyűlési képviselőcsoportjának sajtótájékoztatóján. Aggasztónak nevezték, hogy pártjuk a sajtóból értesült a balatoni kormánybiztos leváltásáról. "Kezdeti nehézségnek" nevezték, hogy nem minden esetben történik meg a koalíciós pártok közötti információáramlás. Sürgették annak tisztázását, hogy a kancelláriának mi a pontos feladat- és hatásköre. (MTI)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!