hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Hatvanéves a Magyar Nemzet

1998. 08. 29.
Nemzeti intézménnyé lett, és az állandóságot képviselte az elmúlt 60 év jobbára idegen erők hatására bekövetkezett változásai közepette is a Magyar Nemzet – jelentette ki Martonyi János külügyminiszter kedden Budapesten abból az alkalomból, hogy éppen 60 éve, 1938. augusztus 25-én jelent meg a napilap első száma. A külügyminiszter az Országos Széchényi Könyvtárban megtartott emlékülésen "értékmegőrző, korszerűen konzervatív, szabadelv? és erős nemzeti elkötelezettség?" orgánumként jellemezte a Magyar Nemzetet. A rendszerváltást követő kormányzatok és az ellenzéki politikai erők közös érdeme, hogy a Magyar Nemzetet polgári hagyományaival, attit?djével a nemzeti értékek közé sorolták, és nem gátolták szellemiségének érvényesülését – mutatott rá előadásában Kristóf Attila, a lap szerkesztőbizottságának elnöke. (MTI)
Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!