hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Arc az erdőben

2015. 05. 08.
Gyermekkoromat Kaliforniában töltöttem, de felnőtté Kanadában értem egy nyár során. Tizennégy voltam akkor, tipikus Valley-beli gyerek, aki reménytelenül és felhőtlenül belemerült mindabba a csillogásba és ragyogásba, amit „LA-LA Land” kínált. Ismertem minden új sláger szövegét, a legmenőbb kifejezéseket használtam, és kirívó ruhákat vettem fel olyan magas sarkú cipővel, amelyben akár kosárlabdasztár is lehettem volna – ha a sport egyáltalán érdekelt volna. Rengeteg filmcsillag lakott a szomszédságunkban; a gyerekeikkel bandáztunk, akik az iskolánkba jártak. Elmentünk a legújabb filmpremierekre, az összes sikkes szórakozóhelyet ismertük, a hétvégék és nyarak programja a „sztárles” volt.

Tipikus bandázós tinédzserek voltunk; menők és irigylésre méltók.

De 1985 nyarán minden megváltozott, legalábbis számomra.

Anya és apa úgy döntöttek, hogy a Távol-Keletre utaznak egy egyhónapos hajóút keretében, a testvéreimet és engem pedig különböző helyekre küldenek.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!