hetilap

Hetek hetilap vásárlás
A hangom Istentől kapott ajándék

2011. 01. 21.
Ted Williams, az aranytorkú férfi, kapott egy második esélyt az élettől. A hajléktalanból lett sztár mesebeli története felkavarta egész Amerikát.

Az újév utáni első napok lassan teltek a Columbus Dispatch nevű, Ohio állambeli újságnál. Még nem indult be a szokásos hír­özön, de Doral Chenowethnek mentőötlete támadt. Eszébe jutott egy hajléktalan, aki az autópálya mellett koldult, a kezében kartonlapra rótt felirattal: „A hangom Istentől kapott ajándék!"

Az újságíró videóra vette a torzonborz hontalan „tudományát", és feltette az anyagot az internetre. Nem sejtette, hogy Ted Williamsből pár nap alatt médiasztárt csinál.

Az „arany- torkú férfi" - ahogyan azóta is mindenki emlegeti - még javában az utcán koldult, amikor a róla készült videó már szenzációszámba ment a YouTube-on, illetve a különböző közösségi hálókon. Két-három nap leforgása alatt közel 12 millióan kattintottak a linkre, Williams villámgyorsan igazi sztár lett.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!