Székely Nemzeti Tanács: Meglehet az egymillió aláírás csütörtök éjfélig!
Székely Nemzeti Tanács: Meglehet az egymillió aláírás csütörtök éjfélig!

2020. 05. 05.
Felpörögtek az aláírások a Székely Nemzeti Tanács által indított európai polgári kezdeményezés mellett.

Az Európai Unió hivatalos adatlapján valós időben lehet követni a támogatók számát. Kedd esti 18.00 órai állás szerint már több mint 623 ezren aláírták az íveket. Itt követheted élőben az aktuális állást.

Ez ugyan távol van még a szükséges 1 millió aláírástól, de jelenleg óránként 6000-rel növekszik a támogatók száma. Az igazi finis most kezdődik: a hátralévő 54 órában kell összegyűlnie a hiányzó 373 ezer aláírásnak. A jelenlegi ütem mellett ehhez 62 órára lenne szükség, ami már nem fér bele a határidőbe.

Ha azonban sikerül még jobban felgyorsítani a támogatásokat, akkor sikerülhet!

Kérjük, te is támogasd a székelyeket és a többi európai őshonos nemzeti kisebbség megmaradását!

Ezt ezen linken megteheted.

A kezdeményezést számos közéleti szereplő is aláírta.

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.
 

 

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!