Rendkívüli: Boris Johnson már az intenzíven, a külügyminiszter helyettesíti
11 napja szenved a koronavírustól
Rendkívüli: Boris Johnson már az intenzíven, a külügyminiszter helyettesíti

Fotó: Facebook/BorisJohnson

2020. 04. 06.
Tegnap írtuk meg a hírt, hogy a brit miniszterelnök kórházba került, miután tíz nap után sem enyhültek a koronavírus okozta tüneteit. Ma kiderült, már az intenzív osztályra kellett szállítani. A külügyminiszter helyettesíti. 

A Downing Street tájékoztatása szerint a brit kormányfő állapota romlott, ezért az intenzív osztályra kellett átszállítani. Johnson ezalatt Dominic Raab külügyminisztert bízta meg a helyettesítéssel, "ahol szükséges". Az 55 éves Johnson a londoni St Thomas kórházba került még vasárnap, miután tünetei nem enyhültek. 

Johnson még a hétfői nap során korábban arról tweetelt, hogy "jó kedélyállapotban" van, később azonban az orvosi csapata az intenzív osztályra kerülést javasolta állapotának romlása miatt. 

(A nyitókép forrása: Facebook/BorisJohnson)

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Fizessen elő most a digitális, vagy akciósan a nyomtatott formátumra! Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!