Rendhagyó logóval jelent meg az új HETEK
"A távolságtartás most életeket menthet!"
Rendhagyó logóval jelent meg az új HETEK

Forrás: Hetek promo

2020. 04. 09.
A szokásostól eltérően, egy nappal korábban megjelenő húsvéti számunk és a hetilap logója is a távolságtartás fontosságára hívja fel a figyelmet. 

 

Lapunk szimbolikus logójának betűi most tisztes távolságra állnak egymástól, így kívánunk csatlakozni ahhoz a kezdeményezéshez, amihez már több külföldi vállalat és szervezet csatlakozott, csakúgy ahogy idehaza az ATV csatornája. A cégek a mottóik és logóik megváltoztatásával igyekeznek felhívni a figyelmet a megfelelő óvintézkedésekre.

 

A kijárási korlátozás alatt rengeteg a szabálysértés, ezért mi is arra kérjük kedves olvasóinkat, hogy ha tehetik maradjanak otthon, ezáltal meggátolva a vírus további terjedését, és elkerülve egymás akaratlanul történő megbetegítését.

 

Ahogy a mottó is mondja: „A távolságtartás most életeket menthet!” 

 

Mi is arra kérjük önöket, hogy az operatív törzs, az országos tisztifőorvos és a kormány ajánlását figyelembe véve idén húsvétkor,  ne utazzanak nagyon sehová és lehetőség szerint szűk körben ünnepeljenek.

 

---

 

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Fizessen elő most a digitális, vagy akciósan a nyomtatott formátumra! Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon.

 

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!