„Olyan fájdalmaim voltak, hogy nincsenek rá szavak”
Felgyógyult a koronavírusból egy kecskeméti férfi
„Olyan fájdalmaim voltak, hogy nincsenek rá szavak”

Forrás: You Tube

2020. 04. 09.
A kiskunhalasi kórházban gyógyult fel a koronavírus okozta betegségből egy 42 éves férfi. Több mint 20 napot töltött bent, és elképesztő fájdalmai voltak. Erről a helyi tévének mesélt.
 
A kecskeméti Szilágyi János Ausztriában, Tirolban dolgozott, ott kapta el a koronavírusos fertőzést. Még haza bírt jönni Magyarországra, de már a határon jelezték neki, hogy karanténba kell vonulnia. Kecskeméti otthonában néhány napot tölthetett el, mert folyamatosan romlott az állapota – írja a Halasmedia.hu
 
A 42 éves férfinak szavakkal leírhatatlan fájdalmai voltak, már annyi ereje sem maradt, hogy a karantént ellenőrző rendőröknek intsen. Egyik hajnalban rosszul lett, mentővel a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház járványkórházába került. Ott töltött el több mint húsz napot, többször volt kritikus állapotban. Csütörtökön viszont gyógyultan hazatérhetett. 
 
Érdemes megnézni a Halas Televízió videóját:
 
 
A teljes interjút ezen a linken lehet meghallgatni. 
 
(A nyitókép forrása: Youtube/Halas Televízió anyagok - Kiskunhalas)
 
---
 
Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Fizessen elő most a digitális, vagy akciósan a nyomtatott formátumra! Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon.
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!