Németh Sándor is imádkozott a miniszterelnök videójában
A Miatyánkot mondták el a lelkészek
Németh Sándor is imádkozott a miniszterelnök videójában

2020. 04. 05.
Nem mindennapi videót tett közzé Orbán Viktor a Facebook oldalán, amelyben a határokon innen és túlról lelkészek és egyházvezetők imádkozták el a Mi Atyánk kezdetű imát. A felvételen Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze, a Hetek alapító-főszerkesztője is szerepel. 

Orbán Viktor a minap a Kossuth rádióban emelte ki, hogy szerinte a papoknak, lelkészeknek most elsődleges szerep jut abban, hogy lelkierőt adjanak az embereknek ezekben a nehéz időkben. 

A videóban számos keresztény egyházi személy felszólalt, hogy közösen imádkozzanak Istenhez ebben a rendkívüli helyzetben. 

Németh Sándor a Hetek korábbi számában nagyinterjúban mondta el a véleményét a jelenlegi járványról, a megváltozott világrendről, és a rendkívüli helyzet bibliai megítéléséről. A vezető lelkész beszélt arról, hogy mi a véleménye a kormány koronavírus-törvényéről, és arról, hogy a gyülekezeteknek és a hívőknek hogyan kellene reagálniuk a nehéz körülményekre. 

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Fizessen elő most a digitális, vagy akciósan a nyomtatott formátumra! Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon.

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!