"Miért nem olyant kerestetek a riporthoz, aki mondjuk tanult is az érettségire?!"
Hetek-videó: Noémi és Ádám érettségizők küzdelme a járványgrafikonokkal és a matekegyenletekkel
"Miért nem olyant kerestetek a riporthoz, aki mondjuk tanult is az érettségire?!"

Géresi Geri

2020. 05. 11.
Talán a világháború óta nem volt ennyire kusza érettségi-időszak Magyarországon, amikor a diákok még két héttel a vizsgák előtt sem lehettek biztosak abban, hogy május elején tollat ragadhatnak-e. Aztán viszont jött a nagy hajrá, a Hetek stábja pedig elkísért két diákot a célegyenesben: Noémi és Ádám küzdelmei a matekegyenletekkel és a koronavírus-járvánnyal.

Május elején az érettségizők 97 százaléka élt a lehetőséggel, hogy a rendes időben vizsgát tegyen. Noémi és Ádám is nekivágott a nagy kalandnak - kissé kusza felkészüléssel, tonnányi baráti támogatással, titkon izguló szülőkkel és néhány becsapós érettségi-feladattal. 

A Hetek videóját az alábbi linken lehet megnézni: 

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.
 
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!