Megindították a nyomozást Peking ellen
Gigantikus kártérítést helyezett kilátásba Trump - ez történt kedden
Megindították a nyomozást Peking ellen

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2020. 04. 28.
Az amerikai elnök számonkér, miközben az országban a fertőzöttek száma elérte az egymilliót. Szerdán jelenthetik be az enyhítéseket. A Hetek napi beszámolójában mindig összegyűjtjük az adott nap legérdekesebb cikkeit, legfontosabb történéseit - amiről mindenkinek érdemes tudnia. 
 
Gulyás Gergely az InfoRádió-ban azt nyilatkozta, hogy szerdától lazítani fognak a korlátozásokon, és elkezdik újraindítani az életet Magyarországon. 
Az Egyesült Államokban már több mint egymillió koronavírus-fertőzött van. Ez a világ fertőzöttjeinek harmada. Az áldozatok száma az országban 57862 fő.
Reményteli eredményekről számolt be a párizsi közkórházak igazgatósága. A reumagyógyszerük hatékonynak bizonyult a koronavírus ellen.
Donald Trump egyre nyíltabb és konkrétabb számonkérést fogalmaz meg Kína felé: most már nyílt kártérítési igényt is kilátásba helyezett, amennyiben igazolódik a gyanújuk. 
Újabb UFO-felvételeket tett közzé a Pentagon, amelyek egy korábbi észlelés során készültek. Elismerték most hivatalosan is: azokon "azonosítatlan légi jelenségek" látszanak.
A hetek.hu-ról ajánljuk: 
Több városban is levideózták, hogy különféle állatok császkálnak az utcákon - bátrabban mernek közlekedni, amióta kevesebb ember mozog. Több videó például ide-oda bekukkantó pingvineket örökített meg.
A Reuters hírügynökség is feldolgozta annak a 11 gyermekes magyar családnak a történetét, akiknek rendhagyó körülmények között kell átvészelnie a karantén időszakot. 
Drámai hírként terjedt el a világhálón, hogy New York egyik vezető orvosa véget vetett az életének a járvány körülményei miatt. Nem tudta feldolgozni a kórházban látottakat.
A szorongás és pánik most egyre több ember számára jelenthet megoldhatatlannak tűnő problémát. Néhány jó tanácsot összeszedtünk, hogyan lehetne nekik segíteni.
Helyszíni tudósítónk mesélt arról, hogyan vittek román vendégmunkásokat Németországba spárgát szedni úgy, hogy közben a szabályozásokat vagy részlegesen, vagy egyáltalán nem tartották be. 
 
(Forrás: Shutterstock/Puzzlepix)
 
 
---
 
Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.
 

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!