Limonádés bódé helyett „vicc-standot” állított fel egy kisfiú, hogy oldja a feszültséget
Ingyen humor az autósoknak
Limonádés bódé helyett „vicc-standot” állított fel egy kisfiú, hogy oldja a feszültséget

Fotó: Shutterstock

2020. 05. 08.
A hatéves Callaghan McLaughlin már nagyon várta, hogy beköszöntsön a jó idő, és megnyithassa limonádés standját a környékbeli lakók számára. A vírushelyzet azonban sok területen átrajzolta az emberek korábbi számításait, így a kisfiú is más forgatókönyv mellett döntött.

Hogy oldja a járványhelyzet miatt kialakult feszültséget az emberekben, „drive-in” viccstandot állított fel a kocsifelhajtójuk mentén. Az autóval arra kanyarodó szomszédok ha lehúzzák az ablakot, egy-két jó poént végighallgatva derültebben érkeznek haza, folytatva a napi rutint.

Az édesanya elmondása szerint gyermekét nagyon megviselte, hogy nem tud találkozni a barátaival, ezért arra bátorította, hogy egy áthidaló megoldást válasszon – úgy lépjen kapcsolatba emberekkel, hogy közben eleget tesz a távolság megtartására vonatkozó irányelveknek is.

A kisfiú egy vicckönyből gyűjtött muníciót az önkéntes tevékenységhez, egysoros poénokat memorizált, mielőtt felállította standját.

A visszajelzések alapján az arra járó autósok, gyalogosok jól fogadják a napi megmosolyogtató párbeszédeket, és általában rákontráznak egy-egy saját humoros megjegyzéssel.

És hogy vannak-e a kisfiúnak rossz viccei is? „Szerintem nekem nincs egy rossz viccem sem, de a nővérem poénjai borzalmasak” – válaszolt egy riporter kérdésére az önérzetes interjúalany.

cbc.ca / goodnewsnetwork.org

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.
 
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!