Látott már akváriumban turistáskodó pingvineket? Most fog!
Kalandvágyó állatok járványidőszakban
Látott már akváriumban turistáskodó pingvineket? Most fog!

Forrás: Youtube/Guardian

2020. 04. 28.
Sorra bukkannak fel újabb és újabb „látogatók” az elnéptelenedett utcákon: a bezárkózás heteiben világszerte egyre bátrabban közlekednek az állatvilág tagjai az alapvetően ember-lakta területeken. Ezúttal a pingvinekből adunk egy kis ízelítőt.

Peckesen sétáló pingvinek fedezik fel Dél-Afrika kihalt utcáit. A célirányos „csoportvezető” ügyel arra, hogy a lemaradó „turistacsoport-tagokat” is bevárja.

Ugyancsak mulatságos látványt festettek azok a pingvinek, akiket néhány héttel ezelőtt egy chicagói akváriumban engedtek szabad sétára az állatgondozók, hogy megismerkedjenek a szomszédos üveglakókkal.

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.
 
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!