Kutatás: Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország a koronavírus szempontjából
Kutatás: Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország a koronavírus szempontjából

2020. 03. 31.
A Deep Knowledge Group kutatása szerint hazánk a hetedik ország a koronavírussal kapcsolatos egészségügyi biztonság szempontjából. A listát Izrael vezeti. 
 
Az oldal leírása szerint az kutatást az Egészségügyi Világszervezet, a John Hopkins University és a King's College London nyilvánosan elérhető adatai alapján végezték. 
 
A listán az élbolyba Izrael, Szingapúr és Szlovákia tartozik. Magyarország Ausztriát megelőzve a hetedik. A Deep Knowledge Group pontszámítása alapján 520 pontot tudhatunk magunknak, míg az első helyezett 619 ponton áll. 
 
A március 31-én publikált lista sereghajtója India, Bulgária és Észak-Macedónia. A szomszédos országok közül Románia, Ukrajna és Szerbia is a lista alján található. 
 
A kutatást az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu is büszkén posztolta hivatalos Facebook oldalán.
 
Forrás: DKV
 
(A nyitógrafika forrása: dkv.global)
 
---
 
Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Fizessen elő most a digitális, vagy akciósan a nyomtatott formátumra! Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon.
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!