Kórházba került a koronavírusos brit kormányfő
Tíz napja magas a láza
Kórházba került a koronavírusos brit kormányfő

Fotó: Facebook/BorisJohnson

2020. 04. 05.
Kórházba szállították vasárnap Boris Johnson brit miniszterelnököt, akiről tíz napja állapították meg, hogy az új típusú koronavírus okozta betegségben szenved.

A kormányszóvivő tájékoztatása szerint, elővigyázatosságból ment a brit miniszterelnök kórházba, miután 10 nappal azt követően, hogy koronavírus fertőzéssel tesztelték, még mindig komoly tünetei vannak, mint például magas láz. A hír egy nappal azután érkezett, hogy elterjedt a hír, terhes menyasszonya Carrie Symonds is a koronavírus tüneteit észlelte magán. 

A kormányfő arra kérte a kórházba érkezve a briteket, hogy tartsák be a kormány által kiadott rendelkezéseket és ezzel is mentsenek életeket, megkímélve az egészségügyi rendszert és dolgozókat.

(A nyitókép forrása: Facebook/BorisJohnson)

Forrás: MTI/BBC

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Fizessen elő most a digitális, vagy akciósan a nyomtatott formátumra! Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon.

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!