Kecskék foglalták el Wales kihalt utcáit
Kecskék foglalták el Wales kihalt utcáit

theglobalherald.com / The Global Herald

2020. 04. 01.
Kecskék lepték el Észak-Wales egyik településének kihalt utcáit. A járványidőszak miatt az emberek otthonaikba zárkóztak, a kecskék azonban gondoskodtak arról, ne álljon le az utcai forgalom.

Az állatok szemmel láthatóan otthonosan érezték magukat az új környezetben: csapatosan fedezték fel a lakónegyed kertjeit, és jóízűen legelésztek a szabályosra nyírt bokrokból.

 

 

Forrás: The Guardian

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Fizessen elő most a digitális, vagy akciósan a nyomtatott formátumra! Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon.

 
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!