Karácsony bejelentette: korlátozások lépnek érvénybe Budapesten
Kötelező lesz maszkot viselni a BKK járatain, több közterületet is lezárnak
Karácsony bejelentette: korlátozások lépnek érvénybe Budapesten

Fotó: Shutterstock / PuzzlePix

2020. 04. 17.
Karácsony Gergely főpolgármester a Facebook csatornáján keresztül jelentette be, hogy a múlt hétvégéhez hasonlóan - a kormány által biztosított jogánál fogva - most hétvégén is szigorít a meglevő kijárási korlátozásokon. 

Ezek alapján lezárásra kerül a Margit-sziget, az Óbudai- sziget és a Római part 9:00-20:00 között. A futóknak, sportolóknak a főpolgármester a reggeli órákat ajánlja, de hangsúlyozta, hogy minden esetben fontos a 10 méteres távolságtartás.

Továbbá bejelentette azt is, hogy április 27.-től Bécshez hasonlóan Budapesten is csak maszk viselése esetén lehet majd igénybe venni a tömegközlekedést.

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az akutális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan nyomtatott, vagy digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!