Justin Bieber ma már bánja, hogy nem várt a szexszel a házasságig
A feleségével indított videosorozatban vallott erről a popsztár
Justin Bieber ma már bánja, hogy nem várt a szexszel a házasságig

Facebook/Justin Bieber

2020. 05. 18.
Ha Justin Bieber visszamehetne az időben, egy dolgot mindenképp másképp csinálna. A 26 éves énekes a rázós múltjáról a Facebook Watch-on futó The Biebers on Watch sorozatában beszélt, amit a feleségével - Hailey Baldwinnal indítottak. Ezúttal a szexuális élet volt a téma.

"Ha visszamehetnék, és megóvhatnám magamat néhány múltbeli sérelmemtől, amin keresztül mentem, akkor valószínűleg megtartóztattam volna magamat a házasságig" - fogalmazott a popsztár a videóban. Hozzátette, lehet hogy ez "őrülten" hangzik, de úgy hiszi, hogy a házasság előtti szexuális élet nagyon meg tudja bonyolítani a kapcsolatokat. 

Korábban írtunk arról, hogy Justin Bieber a feleségével egy videósorozatot indított, amelyben a bibliai házasságot népszerűsítik.

"A szex eléggé össze tudja zavarni a dolgokat, amikor együtt vagy valakivel. Átéltem, egyszerűen ez az igazság" - fogalmazott. "Valószínűleg most már megtartóztattam volna magamat a házasságig" - tette hozzá. 

A 23 éves Baldwin ugyanakkor azt mondja, nem tudja, hogy tisztasági fogadalmat tett volna a nagy "igen" kimondásáig, de teljesen megérti a férjének az álláspontját. "Teljesen egyetértek abban, hogy a testi kapcsolat sok mindent össze tud kuszálni."

Bieber és Baldwin 2018-ban jegyezték el egymást, 2019 szeptemberében keltek egybe a barátok és család jelenlétében.

(FoxNews)

Megosztaná véleményét másokkal is? A Facebook oldalunkon megteheti: 

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!