"Imádkozunk értetek!"
"Imádkozunk értetek!"

/ ONLINE
2020. 03. 30.
Rendhagyó módon igyekezett kifejezni a Hetek is az egészségügyben dolgozók felé az elismerést és hálát. Az aktuális lapszám utolsó oldalát üresen hagyták, hogy az olvasók arra írva üzenhessenek a címzettek. A kampányba még Gera Zoltán volt válogatott labdarúgó is beszállt a családjával.    "Viszünk pizzát!", "Ti vagytok a védőangyalaink!", "Hatalmas THX!" - folyamatosan érkeznek az olvasói üzenetek a Hetek szerkesztőségébe és a közösségi oldalakra, amelyeken az emberek kifejezik a nagyrabecsülésüket az egészségügyben dolgozók felé.    A kampányba Gera Zoltán is beszállt, aki az Instagramra feltöltött posztjában köszönte meg az erőfeszítéseket, amint írja: imádkoznak értük.          ---     Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Fizessen elő most a digitális, vagy akciósan a nyomtatott formátumra! Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon.    
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!