Így néz ki a kiürült Budapest – felvétel
Maradjon otthon!
Így néz ki a kiürült Budapest – felvétel

2020. 03. 30.
A járvány szinte teljesen kiürítette Európa amúgy emberektől nyüzsgő nagyvárosait. A Hetek stábja bejárta a magyar fővárost, Magyarország utcái talán évtizedek óta nem voltak ennyire kihaltak és üresek. 
 
A kiürült terek, parkok és utak egyúttal azt is jelzik, hogy a magyar emberek zömében betartják a kormány rendeleteit és a szükséges óvintézkedéseket. Egyre több bolt zár be, korlátozzák a vásárlások módját és idejét is. 
 
A Hetek stábja bejárta Budapest legnépszerűbb csomópontjait, a felvételek magukért beszélnek: 
 
Mi is csak azt tudjuk üzenni a kedves olvasóknak: maradjanak otthon és zárkózzanak be a Hetekkel. 
 
---
 
Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Fizessen elő most a digitális, vagy akciósan a nyomtatott formátumra! Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon.
 
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!