Hány évesek? Milyen betegségeik voltak? Kikerültek a vírus áldozatainak adatai
Az Operatív Törzs közzétette a részleteket
Hány évesek? Milyen betegségeik voltak? Kikerültek a vírus áldozatainak adatai

2020. 03. 31.
A mai adatok szerint 16-ra emelkedett a koronavírus magyarországi áldozatainak a száma. Keddtől kezdve több információt is közzétettek az elhunytakról. Volt olyan nő, aki 41 évesen magas vérnyomással hunyt el a fertőzés miatt. 
 
A koronavirus.gov.hu oldalán a mai naptól nyilvánosak a magyarországi elhunytak főbb adatai. A 16 fő közül hat nő és 10 férfi, többségük 70-80 év fölötti krónikus betegséggel szenvedő ember volt a vírusfertőzés előtt is. 
 
Többüknek szív és érrendszeri alapbetegsége volt, a legfiatalabb áldozat 38, a legidősebb 94 éves volt. Részleteket az alábbi oldalon olvashat.
 
---
 
Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Fizessen elő most a digitális, vagy akciósan a nyomtatott formátumra! Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon.
 
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!