Eleonórának bejött a papírforma
Eleonórának bejött a papírforma

Forrás: Hetek

2020. 04. 17.
Ma adtuk át a "Hozzuk a papírformát!" téli előfizetői nyereményakciónk fődíját, egy Dacia Sanderót.

Egy „leharcolt” autót cserélhetet teljesen új gépkocsira Kelemen Eleonóra, miután megnyerte a Hetek fődíját. Olvasónk – aki nem csak rendszeres olvasója a Heteknek, de mindig elő is fizeti a lapot – elmondta, nagyon örül a nyereménynek, egyáltalán nem számított rá, hogy az ő nevét sorsoljuk ki.

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az akutális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan nyomtatott, vagy digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!