Akcióhősök? Olyan előzetest posztolt Orbán, hogy bármelyik filmes megirigyelhetné
Rövid effektelt videóban mutatták be az akciócsoportok vezetőit
Akcióhősök? Olyan előzetest posztolt Orbán, hogy bármelyik filmes megirigyelhetné

2020. 04. 02.
A magyar miniszterelnök mondhatni szuperhősként mutatta be egy videóban a meglevő 10 akciócsoport vezetőjét. A filmszerű alkotás biztosan mémek sorát szüli majd. 
 
"Akciócsoportok 10. ülése" - ezzel a címmel tette ki Orbán Viktor csütörtök este az ominózus videót, amelyben bemutatja az érintett részlegek vezetőit. A miniszterelnök Facebook-oldalán minden nap jelenik meg valamilyen poszt, ám eddig viszonlag diplomatikus fotóalbumok, egy-egy rövid üzenet, vagy személyes egyperces bejelentkezés került ki a felületre. 
 
Ezúttal kalandosabb műfajt választottak a kezelők: 
 
 
 
(A nyitókép forrása: Facebook/OrbánViktor)
 
---
 
Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Fizessen elő most a digitális, vagy akciósan a nyomtatott formátumra! Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon.
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!