300 olajfacsametét téptek ki arabok Szamariában, 1000 újat ültettek helyettük - VIDEÓ
Arab muszlimok egy kisebb csoportja tombolt egy friss olajfa-ültetvényen
300 olajfacsametét téptek ki arabok Szamariában, 1000 újat ültettek helyettük - VIDEÓ

Israel Unwired videórészlet

2020. 05. 14.
Az arab muszlim csoport 300 fiatal olajfát pusztított el pillanatok alatt, amelyeket a közelmúltban ültettek zsidó gazdák. Sajnos a zsidó telepesek későn érkeztek ki, így sajnos nem tudták megállítani a rombolást.

Sajnos rendszeres az ehhez hasonló támadás Júdea és Szamaria térségében. Az arabok úgy próbálják meg illegálisan átvenni a zsidó területeket, hogy a területeken található szőlőtőkéket és ültetvényeket kivágják és elpusztítják.

Egy helyi aktivista, Nati Rom az élére állt az atrocitások felszámolásának és a károk helyreállításának. A jelenlegi helyzetben is igyekeznek nem csak helyreállítani, hanem mindösszesen 1000 fát elültetni a mezőre.

„Nem riadunk vissza az arab muszlimok megfélemlítésétől, akkor is le fogunk telepedni és zöldellővé tesszük ősi szülőföldünk területét.” – fejtette ki Nati Rom.

(Israel Unwired)

Megosztaná másokkal is a véleményét? A Facebook oldalunkon megteheti: 

---

Nem akar kimozdulni, de a Hetekről sem mondana le? Vegye meg az aktuális lapszámot a digitalstand.hu/hetek oldalon, vagy fizessen elő akciósan a nyomtatott hetilapra vagy a digitális formátumra a hetek.hu/elofizetes oldalon.

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!