Csodálatos téli tájra ébredtek Magyarország északi részén - képek
Csodálatos téli tájra ébredtek Magyarország északi részén - képek

Facebook/Időkép

2023. 11. 28.
Ahogy az várható volt északra éjjel megérkezett a havazás, reggelre pedig már sok helyen takarta be fehér takaró a tájat, de ezúttal nemcsak egy vékony lepel alakult ki - számolt be róla az Időkép.

Képbe hozzuk! A Hetek előfizetői akciójában a 90 nyeremény mellett a fődíj most egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Mint írták, Zemplénben és térségében 10 centit meghaladó hóvastagságot is mértek, de volt olyan település ahol ennél jóval több hó hullt le az éjjel: Bózsván 20 centiméter hóról számoltak be.

Nézze meg Ön is, hogy fest a táj hazánk észak-keleti részén:


(Időkép / Facebook / Hetek)

Előfizetés

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!