Whoopi Goldberg Istenre és a Bibliára hivatkozva próbálja védeni a nők abortuszhoz való jogát
Whoopi Goldberg Istenre és a Bibliára hivatkozva próbálja védeni a nők abortuszhoz való jogát

Illusztráció.( Forrás: Shutterstock/PuzzlePix)

2022. 08. 08.
A Woke-mozgalom egyik leghangosabb támogatója, Whoppi Goldberg egy talkshow-ban arról beszélt, hogy Isten azért adott a nőknek választási szabadságot, hogy az abortusszal kapcsolatban is dönthessenek, hogy mi a legmegfelelőbb megoldás számukra.

Isten nem hibázik. elég okossá tett minket
ahhoz, hogy tudjuk, hogy mi nem fog
működni a számunkra. Ez a szépsége annak,
hogy döntési szabadságot adott nekünk”

- mondta Whoopi Goldberg.

A leszbikus színésznő emellett abszurd módon azzal érvelt, hogy a Bibliában szerepel, hogy “amit akartok, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is úgy cselekedjetek”, ezért nem ítéli el azokat, akik az abortuszt választják.

Goldberg vitapartnere, a konzervatív nézeteket valló Elisabeth Hasselbeck szerint azonban az a probléma, hogy a várandós nők nem kapják meg az összes információt ahhoz, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák, és buzdítani kellene őket arra is, hogy a nem kívánt terhességből született babákat ajánlják fel adoptálásra.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Goldberget korábban már felfüggesztették, és két hétig nem szerepelhetett a talkshow-ban a holokauszttal kapcsolatos, felháborodást keltő kijelentései miatt.

(USA Today / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!