Videó: Orbán nagy-magyarországos sállal a nyakában gratulált Dzsudzsák rekordjához
A válogatott labdarúgó a görögök elleni barátságos mérkőzésen vonult vissza
Videó: Orbán nagy-magyarországos sállal a nyakában gratulált Dzsudzsák rekordjához

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

2022. 11. 21.
Dzsudzsák Balázs a 109-szeres válogatottságával minden idők legtöbb válogatottságával rendelkező magyar labdarúgója lett. A Görögországgal szembeni barátságos mérkőzést Magyarország nyerte 2-1-re, a visszavonuló középpályásnak a magyar miniszterelnök is gratulált. Nem is akárhogy.

Egy Nagy-Magyarország térképet ábrázoló sállal a nyakában fogadta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Dzsudzsák Balázst a Puskás Arénában a Görögországgal szembeni barátságos mérkőzés előtt.

A kormányfő gratulált a labdarúgónak a 109-szeres válogatottsági rekordhoz, majd elárulta, van egy cipő-relikviája is tőle még a 100. mérkőzéséről, miközben átvette az újabb mezt is Dzsudzsáktól. 

 

A mérkőzést Kalmár Zsolt utolsó perces szabadrúgás-góljával nyerte Magyarország 2-1-re Görögországgal szemben. 

(Facebook)

25 éve együtt - A Hetek jubileumi előfizetői akciójában a fődíj egy Toyota Aygo X személyautó. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!