Trócsányi Lászlót jelöli a Fidesz alkotmánybírónak Sulyok helyére
Trócsányi Lászlót jelöli a Fidesz alkotmánybírónak Sulyok helyére

Youtube/Hír TV

2024. 02. 26.
A kormánypártok Trócsányi Lászlót, a Magyar Jogász Egylet elnökét jelölik az Alkotmánybíróság megüresedő helyére.

Erről Kocsis Máté számolt be Facebookon.

Az elnöki szék hivatalosan azután üresedett meg, hogy hétfőn Sulyok Tamást köztársasági elnökké választotta a Fidesz-KDNP parlamenti frakciója.

„De ki az a Sulyok Tamás?” – ez a kérdés visszhangzott a magyar interneten a Fidesz frakció csütörtöki bejelentése után. A leendő köztársasági elnök valóban ritkán beszélt nézeteiről a nyilvánosság előtt, azonban ez nem jelenti, hogy ne lenne nagyon határozott világlátása.

Korábbi elemző írásunkat itt olvashatja el az új államfő személye és világnézete kapcsán.

(Facebook / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!